Arbetsmiljö och säkerhet | 1 timme och 16 minuter
Motsvarar ½ dag lärarledd utbildning
Förbättra dina livsmedelshygien kunskaper genom en flexibel och praktisk online utbildning. Börja redan idag!
Grundläggande livsmedelshygien är en utbildning vars mål är att ge dig större förståelse för och rätt verktyg för att hantera livsmedelshygien på din arbetsplats. Det är många faktorer som styr och genom att få en bättre helhetsbild kring risker och förutsättningar är det lättare att bedriva ett förebyggande arbete.
Relevanta nyckelord:Livsmedelssäkerhet, HACCP, Mikrobiologi, Livsmedelslagstiftning, Allergener, Kylförvaring, Hygienrutiner, Rengöring och desinfektion
Publicerad: 2021-05-03
KIWA Inspecta erbjuder provning, besiktning, certifiering, utbildning och teknisk konsultation rörande en mängd olika branscher, alltifrån byggnadsindustri och energiförsörjning till processindustri, fastigheter och jordbruk.
Läs mer på www.kiwa.se
Johan Mether arbetar som revisor inom livsmedel på Kiwa Certifiering. Johan har lång erfarenhet inom området - han har bland annat arbetat som livsmedelsinspektör inom kommunal myndighet. Han har även arbetat som matsäkerhetstekniker och då besökt flera olika livsmedelsverksamheter, med inriktning på att upprätta styrdokument, genomföra provtagning, inspektioner och utbildningar. Dessutom har han varit kvalitetschef inom livsmedelsindustrin i ett antal år.
Johan har erfarenhet inom områden livsmedelshygien och HACCP samt utbildning inom miljö- och hälsoskydd samt biologi och kemi.
Läs merDöljUtbildningen ger diplom som visar att du har kunskaperna.
Streamad utbildning går fortare att genomföra än traditionell utbildning. Vi tillgängliggör samma utbildning och kunskapsinnehåll på knappt en tredjedel av tiden.
Effektivitetsvinsten uppstår då vi inte behöver ta hänsyn till lunch, restider, gruppdiskussioner och pauser. Den totala undervisningstiden är dock alltid densamma.
1 h – Motsvarar en halvdagsutbildning
2 h – Motsvarar en heldagsutbildning
4 h – Motsvarar en 2-dagarsutbildning
6 h – Motsvarar en 3-dagarsutbildning
Notera att vi anger speltid utan paus eller repetition. Glöm inte att planera in tid för utbildningens eventuella workshops och tid för att svara på utbildningens kunskapstester vilka ligger till grund för diplomering.
Utbildningen Grundläggande livsmedelshygien har lagts till i varukorgen.
Tillbaka till utbildningen Fortsätt till betalningDu har fullföljt utbildningen Grundläggande livsmedelshygien och kan nu erhålla ditt diplom.
Tillbaka till utbildningen Erhåll ditt diplomFör att starta utbildingen Grundläggande livsmedelshygien måste du först köpa den.
Tillbaka till utbildningenFör att rätta examineringsfrågorna och diplomeras i utbildingen Grundläggande livsmedelshygien måste du först köpa den.
Tillbaka till utbildningenFör att kunna examinera utbildningen och erhålla diplom behöver du logga in.
Logga in